+420 519 433 110 reditelka@skolavranovice.cz

Což takhle dát si kopanou?

Což takhle dát si kopanou?

Což takhle dát si kopanou?

     A co třeba rovnou vítězství ve Velikonočním turnaji v sálové kopané? „Tak to berem.“ Řekl si výběr kluků ze 7. – 9. tříd naší školy a zajel si pro něj v úterý 26.3. do haly v Pohořelicích. V úvodním utkání kluci předvedli prakticky bezchybný výkon a zvítězili nad domácími 3:0. Ve druhém zápase již řádně prověřili našeho gólmana hráči z Loděnic a díky dobré soupeřově obraně následovala bezbranková remíza. Zasloužená výhra nad Želešicemi 2:1 již naše borce posunula do pozice favorita turnaje. Do souboje s Modřicemi kluci nastoupili s odhodláním, ale možná neočekávali, že se na konečnou remízu 1:1 tolik nadřou. A to v ni v závěru druhého poločasu již věřil málokdo. Patrik se opravdu v poslední sekundě objevil před bránou, zpracoval přihrávku z rychlé Radimovy rozehry od naší brány a s velkou dávkou štěstí dostal míč do sítě přes soupeřova brankáře.

     Ráda bych poděkovala klukům za super týmovou hru a chování, i když je pochopitelné, že když se úplně vše nedaří dle představ, nervy pracují naplno. Patrikovi, za jeho 4 branky, na kterých mají lví podíl Michal s Lukášem a jejich důsledná hra v obraně. Matyášovi a Matějovi, kteří se blýskli tahem na bránu a každý jedním gólem. Mirkovi s Filipem a Petrovi s Petrem, kteří si také odpracovali svůj díl na konečném vítězství. A Radimovi, který od brány bezchybně četl hru a předvedl spoustu skvělých zákroků.

Soupiska: Celnar Petr, Dubrovský Filip, Dubš Miroslav, Fröhlich Michal, Hladil Matyáš, Kaláb Matěj,  Kocmánek Radim, Mikloš Patrik, Novotný Lukáš, Solil Petr

Renata Karpíšková

IMG 20240326 124428

 

IMG 20240326 101124

 

IMG 20240326 095752