+420 519 433 110 reditelka@skolavranovice.cz

Halloween ve škole jsme si prostě užili

Halloween ve škole jsme si prostě užili

Halloween ve škole jsme si prostě užili

V pondělí 31. října všechny ve škole čekalo halloweenské překvapení. Kromě perfektního vyzdobení chodeb nás hned u dveří uvítaly nepříjemné strašidelné zvuky a opravdické příšery.

Naši třídu jsme si také hezky vyzdobili. Na zdech, okenních parapetech, dveřích a kde se dalo, byly dýně, čarodějnice, upíři, síť s pavoukem atd. Většina z nás přišla v halloweenských kostýmech a opravdu nám to moc slušelo.

Každou hodinu jsme se sice učili, ale vždy to nějak souviselo s Halloweenem. Nejvíce jsme si užili hodinu angličtiny, kdy jsme byli protentokrát spojení, a paní učitelky nám připravily hravou hodinu. Zazpívali jsme si hrůzostrašnou písničku, zopakovali si halloweenská slovíčka, aktivně si vyzkoušeli „Trick or treat“ a nakonec jsme pomocí QR kódů plnilli různé aktivity na mobilech.

Šk. parlament také vyhlásil soutěž o nejlépe vyzdobenou třídu, porota obcházela celou školu a všímala si každé maličkosti.

Abychom na tento den jen tak nezapomněli, vyfotili jsme se ve fotokoutku, který jsme pro ostatní žáky nachystaly na společné chodbě.

Chtěli bychom poděkovat šk. parlamentu za zorganizování dne. Také všem pracovníkům školy, kteří se aktivně a v maskách zapojili do bezva atmosféry.  Bylo to SUPER.

20221031 105603

 

                                                                                                                                                                                                                                          Žáci 5.A